Focus op de dingen die goed gaan

Gepubliceerd op 28 februari 2020 om 10:05

Focus op de dingen die goed gaan. Alles wat je aandacht geeft groeit! 

Vaak is men geneigd om teveel te focussen op de dingen die minder goed gaan. En dat werkt demotiverend! Door je te focussen op de goede (positieve) dingen, wordt je gelukkiger en relaxter. Via dit artikel neem ik je mee om je meer te focussen op de dingen die goed gaan. 


Maak gebruik van lijstjes: 

Ik heb 3 lijsten opgesteld welke je kunt bereiken. Door het opschrijven van de positieve dingen in je leven word je bewuster van de positieve momenten. Je beleeft ze intenser.

- Noem 5 dingen die goed zijn gegaan vandaag
- Noem 5 dingen die je deze maand hebt bereikt
- Noem 5 doelen die je dit jaar wil behalen

De lijstjes kun je hieronder downloaden.

Positieve Lijstjes
PDF – 2.2 MB 29 downloads

Noem 5 dingen die goed zijn gegaan vandaag:

Benoem 5 dingen die goed zijn gegaan vandaag. Natuurlijk zullen er ook minder goede dingen tussen zitten, maar die schrijf je uiteraard niet op. De bedoeling is dat je je focust op de goede (positieve) dingen van vandaag. Noem 5 dingen die je deze maand hebt bereikt:

Of de afgelopen maand, start vanaf 1 maart met het opschrijven van de positieve dingen van de maand februari. Kijk iedere maand terug naar dit lijstje zodat je de positieve dingen niet vergeet.


Noem 5 doelen die je dit jaar wil behalen: 

Door het opschrijven van je doelen die je dit jaar wil behalen, ben je meer gemotiveerd en heb je een lijstje om naar terug te kijken en zelfs af te vinken! 


Wat zijn jouw doelen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.