Utopia 2 Shelley

Gepubliceerd op 26 augustus 2019 om 09:22

Het is toch vermakelijk om naar te kijken, een programma waar gebouwd wordt aan een ideale samenleving. ALLES moet opnieuw gebouwd worden, het leven binnen Utopia start van nul!

En dan, op een dag, ontvang je een Whatsapp bericht van een bekende met de volgende mededeling: ik ga meedoen aan een programma op televisie, ik mag nog niet zeggen wat maar ook jij behoord tot mijn lijstje! Spannend dacht ik! Zelf had ik al een beeld in mijn hoofd, dit wordt een reality soap waarin haar leven te volgen is. Net zoals het programma Barbie wat ik met veel plezier gevolgd heb.

Een paar dagen daarna ben ik toegevoegd aan een groepsapp genaamd: Utopia! WHAT?! Shell je gaat naar Utopia! Wow… dit is heftig! Minimaal 15 maanden, weg van je familie maar ook van je moeder. Ik zou het niet kunnen… Gaat ze dit wel kunnen? Ja, dat heeft zij bewezen!

Bron: Instagram shelley_utopia2

Overal op social media zie je berichten verschijnen over Utopia en over de inwoners. De fans zijn super enthousiast maar helaas zie je ook minder leuke berichten. Die zijn keihard! Welkom in de wereld van televisie en real life soaps!

En toch, toch zit deze jonge dame al bijna 15 maanden in Utopia! Ze zal er sterker uitkomen, ze heeft geleerd om het in haar eentje te roeien en zich vooral staande te houden tegenover inwoners die ook strijden voor hun plekje binnen Utopia. Ze maakt haar dromen waar, kniptopia (want knippen en verven kan zij als de beste, hair extensions, model staan, een eigen lingerie lijn en last but not least: acteren!

Bron: Instagram utopia_nl

Het moraal van het verhaal: tv is leuk, maar uiteindelijk zal Shelley nog meer gaan stralen buiten Utopia. Binnen de poorten ben je een ander mens, voor jullie buitenstaanders is dit niet voor te stellen, aldus Shelley.

Utopia zal binnenkort stoppen en Shelley is vastberaden haar talent(en) buiten de poorten voort te zetten. Heb jij ideeën of wil je graag samenwerken met Shelley? Mail dan naar: shelleyutopia@gmail.com of volg haar instagram: shelley_utopia2. Zij zal haar account zelf gaan gebruiken en ziet dit soort reacties graag in haar inbox verschijnen. ♡

Bron: Instagram utopia_nl


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.