Mood board maken

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 23:12

Waarschijnlijk heb je dit als kind weleens in elkaar geknutseld: een mood board! Tegenwoordig wordt het weer steeds hipper om een mood board of dream board te maken. Daarnaast is het een leuke tool om jouw doelen op te stellen. 

In plaats van het opschrijven van jouw doelen, maar je een mood board. Dit kan zowel op papier met knip en plakwerk. Zelf geef ik de voorkeur aan de digitale versie. 


Waarom digitaal? Niet omdat ik te lui ben om dit met knip en plakwerk te doen, maar omdat ik meerdere doelen heb in mijn leven. Deze wil ik allemaal verzamelen en digitaal in mijn bezit hebben. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om je eigen mood board te hebben, je doelen te behalen en dit weer te plaatsen naast je mood board. 


Mijn mood board heb ik al gemaakt. Ik wil ontzettend graag de woonkamer veranderen en opknappen. Mijn eerste stap is gezet om een goed overzicht te krijgen met wat ik nou echt wil. 

Ik werk graag via mijn laptop, maar voor de mood board heb ik verschillende apps uitgeprobeerd via mijn telefoon. Na wat test en zoekwerk ben ik uitgekomen op PicCollage


Ben jij al aan de slag gegaan met je mood/dream board? Laat het hieronder weten in een reactie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.