REVIEW: Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Gepubliceerd op 1 februari 2020 om 18:53

De mascara van het jaar:

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara. Uiteraard was ik er weer snel bij om deze mascara in mijn bezit te hebben. Ik ben gek op mascara die veel volume geven en je wimpers (extreem) lang maken. 

En laat de Kruidvat deze mascara ook nog eens in de aanbieding hebben voor slechts € 9,99 (normaal kost die € 15,99) toch een leuke korting zo!

 

 


Een leuke look aan de buitenkant vind ik persoonlijk altijd wel leuk aan een mascara. Deze valt goed op en ziet er uniek en chique uit. 

Daarnaast staat er een opvallende tekst op. Deze mascara verzekerd je van een look alsof je valse wimpers op hebt. ;) 


Wat beloofd deze mascara lijn:

Het beloofd dat je lange en volle wimpers creëert. En niet geheel onbelangrijk, het lift je wimpers op!

Als jij geen neppe wimpers draagt (of er niet van houdt) dan is dit de ideale oplossing voor een volle bos wimpers! 

Ook beloofd het dat het snel droogt en zeker niet uitloopt. 

Het borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers goed gekamd en gevuld worden, een van de redenen waarmee je dit effect creëert.


Hier nog even een goed close up beeld van het borsteltje. Je ziet dat er veel vezels aan zitten welke je wimpers als het ware kamt. 

Het borsteltje heeft een dubbele kromming en zorgt voor verdikking, krullen en verlenging. 


GETEST: 

Ik kon niet wachten om deze mascara te testen want ik ben gek op volle en lange wimpers! 

De eerste laag geeft al heel veel effect, het verlengd enorm, spreid de wimpers redelijk (op de een of andere manier werken mijn wimpers nooit mee) en je ziet dat ik na één laag al genoeg mascara op heb. 

Daaronder zie je de tweede laag en zie je ook dat die nog meer volume geeft. Tip: laat het niet drogen, want het droogt enorm snel. Als je een tweede laag aan wil brengen dan moet je er niet te lang mee wachten. 


Al met al een hele fijne mascara! Na een aantal uur is die niet uitgelopen en zit het er nog steeds op alsof het net is gedaan. 

Een dikke 9 voor deze mascara. Het geeft zeker wel een lift effect! Voor False Lashes moet je of prachtige unieke wimpers hebben of toch nep wimpers blijven plakken. 

Mij gaat het echt om de volume en die mag er zeker zijn! Ook ben ik benieuwd hoe lang deze mascara mee gaat en niet uitdroogt. Daarover later meer. ;)


Heb jij de nieuwe Maybelinne mascara al gehaald en wat vind je ervan? Laat het dan hieronder weten in een reactie. Heb je vragen? Dan mag je deze uiteraard ook stellen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.