Make up van Catrice nu 0,25 Euro!

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 13:33

De Kruidvat & Catrice

Vanochtend ontving ik een mail van de Kruidvat met de melding dat alle make up van Catrice MET een gele sticker slechts 0,25 Euro bedraagt.

Dit gaf mij natuurlijk een hyperactieve aanval en ik MOEST z.s.m. naar de Kruidvat toe. En kijk eens wat ik allemaal heb en dat voor een totaalbedrag van € 4,25,- I am so happy!


De aanbieding: 

Check je mailbox voor de nieuwsbrief van Kruidvat. Ben je nog niet aangemeld hiervoor? Doe dit dan snel! 

De aanbieding is geldig is geldig tot en met vrijdag 14 februari 2020 dus sla je slag!


Palletten

Dit was zoektocht nummer 1! Oogschaduw en een highlighter. Je kan er geen genoeg van hebben en er zijn zoveel kleuren dat iedere pallet is meegenomen.


Vegan lippenstift

Die kon ik niet laten liggen voor € 0,25 Euro! Deze heb ik meegenomen voor een vriendin, ikzelf gebruik alleen maar M.A.C. lippenstift maar zij gebruikt dit dagelijks en zal er enorm blij mee zijn. 

De kleuren: 

- co3 Coral Crush
- co2 Naked Petals


Zelfs Essence doet mee!

Verrassend genoeg lagen er ook veel Essence producten in de bakjes en heb een fijne bronzing stick gevonden. Hiermee kun je prachtige contouren maken. 

 

I LOVE IT


De body contour roller:

Toen ik dit zag dacht ik OMG! En dat ook nog eens voor € 0,25 Euro! Als je mooie contouren wilt maken voor een shaped idee of je sleutelbenen bewerkt tijdens je make up routine dan is deze roller echt ideaal. Makkelijk in gebruik en de roller voelt ook nog eens zacht aan.


Baked blush:

En als er staat baked dan is dat perfect! Daarnaast is het ook nog eens een limited edition en kon is deze gewoon niet laten liggen. Er liggen overigens meerdere kleuren in de bakken. Echter past deze het best bij mijn huid en zal ik er heel veel plezier van hebben.


Nagellak: 

En natuurlijk mag de nagellak ook niet ontbreken en heb ik weer drie leuke kleurtjes kunnen toevoegen aan mijn verzameling. 

De kleuren: 

- co4 Moody plum
- co3 Coral Cush
- Gel lacquer For Ever


Ik ben enorm blij met mijn budget aankopen. Genieten doe ik er altijd al van, helemaal als ik het voor zo'n prijs heb kunnen aanschaffen. 

Ben jij al langs de Kruidvat gegaan? Laat het hieronder weten in een reactie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sihem
een jaar geleden

Intressen

Asaan
een jaar geleden

Ik heb intresse

Amy
een jaar geleden

intressen