Retroprints van Fotofabriek

Gepubliceerd op 26 april 2020 om 12:47

Foto stickers voor binnen en buiten

Kennen jullie Fotofabriek al?

Bij Fotofabriek kan je met je eigen foto's verschillende fotoproducten maken. Je kan hierbij denken aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda's, kalenders, visitekaartjes, wanddecoratie en retroprints.

Namens Fotofabriek mag ik een setje Retroprints testen! Uiteraard heb ik gekozen voor de leukste foto's welke ik later een leuk plekje in huis geef. Maar eerst de foto's oftewel de retroprints! 
Met de Retroprints van Fotofabriek geef je je foto’s eenvoudig een vintage effect. Kies jouw mooiste foto’s en laat ze door Fotofabriek op Retroprints drukken.

De foto’s worden afgewerkt met een wit frame. Door het witte frame is er ruimte voor eventuele cliparts, sjablonen of tekst. Naast de originele retroprints, bied Fotofabriek ook een deluxe versie aan. Deze heeft dikker karton, gelamineerd fotopapier en grotere formaten.
Via de online editor kun je jouw beste foto's uploaden en kun je deze bewerken met eventueel cliparts, sjablonen, tekst of een filter. Vervolgens zorgt Fotofabriek ervoor dat jij je hoge kwaliteit Retroprints zo snel mogelijk ontvangt.

Hier een directe link naar de retroprints:

https://www.fotofabriek.nl/producten/fotos/retroprints/retroprints 


En dan nu mijn Retroprints!

Ik heb gekozen voor diverse foto's van familie, vrienden en huisdieren. Ik ga deze bevestigen met een dubbelzijdig plaktape aan mijn muur boven mijn bureau. Omdat ik hier veel zit en werk vind ik het fijn om het wat op te vrolijken en te kijken naar foto's wat mij blij maakt! 

Voor de homepagina van Fotofabriek ga je naar: 
https://www.fotofabriek.nl

Wil jij direct een setje Retroprints maken? Ga dan naar: 
https://www.fotofabriek.nl/producten/fotos/retroprints/retroprints

Deze week ga ik aan de slag met het maken van mijn fotoboek. Wil jij dit ook? Ga dan naar: 
https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken


Ken jij Fotofabriek al, of ben je van plan om een setje Retroprints te bestellen? Laat dan een review achter onderaan dit artikel! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.