Top 10 nieuwe series op Netflix

Gepubliceerd op 6 mei 2020 om 14:17

We keken al veel naar Netflix maar tijdens deze bizarre tijden en het Corona Virus kijken wij nog meer naar series en films en draait Netflix overuren!

Als je bent uitgekeken en alle series inmiddels wel hebt gezien, dan heb ik een top 10 lijstje voor je met de nieuwste series die te zien zijn op Netflix!


Hollywood

Hollywood vertelt het verhaal van een groepje uiterst ambitieuze acteurs en filmmakers die na het einde van de Tweede Wereldoorlog willen bouwen aan een carrière in... hoe kan het ook anders; Hollywood! Ze willen er samen alles aan doen om hun dromen waar te maken in Tinseltown, maar dat blijkt niet bepaald van een leien dakje te lopen. Ze krijgen dan ook onder meer af te rekenen met racistische uitlatingen aan hun adres.

Hieronder is de trailer te zien


Outer Banks

Outer Banks is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door een orkaan de elektriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een reeks clandestiene gebeurtenissen in gang die de vrienden dwingen ingrijpende beslissingen te nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van hun aanvoerder, verboden liefdes, een schattenjacht met hoge inzet en het uit de hand lopende conflict tussen de Pogues en hun rivalen zorgen voor een zomer vol mysterie en avontuur die ze nooit zullen vergeten.

Hieronder is de trailer te zien


Ares

Deze (eerste Nederlandse!) Netflix Original gaat over twee studenten die zich aansluiten bij een studentenvereniging. Al snel blijkt dat dit geen normale studentenvereniging is. Rijkdom en macht is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Als je bij de elite wilt horen zal je daar namelijk een heel hoge prijs voor moeten betalen.

Hieronder is de trailer te zien


Casi Feliz

Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Hieronder is de trailer te zien


#BlackAF

In deze komedieserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.

Hieronder is de trailer te zien


Becoming

Een kijkje achter de schermen bij Michelle Obama's boekentour terwijl de First Lady mensen in 34 steden over de hele wereld ontmoet en met hen in contact komt.

Hieronder is de trailer te zien


Too Hot To Handle

Als jij een hudge fan bent van Temptation Island en Ex On The Beach dan past deze serie helemaal bij jou! Hoe minder de vrijgezellen elkaar aanraken, hoe hoger het uiteindelijke prijzengeld. Met alcohol in het lijf en het paradijs voor je voeten valt dat niet altijd mee.

Hieronder is de trailer te zien


Into the Night

Into the Night begint met een plotselinge en onverklaarbare gebeurtenis: de zon doodt opeens alles wat op zijn pad komt. Enkele 'gelukkige' passagiers en bemanningsleden aan boord van een nachtvlucht uit Brussel proberen naar het westen te vliegen, waar het nachtelijk duister hen kan beschermen. De ogenschijnlijk doodgewone reizigers hebben maar één ding gemeen: de wens om de zon, en elkaar, koste wat het kost te overleven.

Hieronder is de trailer te zien


The Last Dance

The Last Dance toont de strijd van Michael Jordan en de Chicago Bulls in 1998. Hij kon toen voor de zesde keer in acht jaar tijd het NBA-kampioenschap winnen. Deze docuserie bevat niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997 en 1998

Hieronder is de trailer te zien


Coronavirus, Explained

In 2020 is de wereld veranderd. Deze actuele serie onderzoekt de coronaviruspandemie, de inspanningen om deze te bestrijden en manieren om de geestelijke gezondheidstol te beheersen.

Hieronder is de trailer te zien


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.