Favoriete Instagram accounts

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 21:04

Iedere dag en dan heel wat keren ben ik te vinden op Instagram. Niet alleen om mijn eigen feed up-to-date te houden maar ook om die van anderen te bewonderen. Ook geeft mij dit dan weer nieuwe ideeën. Daarnaast houd ik van diverse doelgroepen.


Niet alleen omdat zij een vriendin is maar ook iemand waar ik veel bewondering voor heb en haar aparte stijl! Als je Shelley van Zetten kent uit Utopia 2 dan weet je dat wat zij ook draagt haar geweldig staat! Dit weet ze dan ook goed naar voren te brengen op haar kleurrijke Instagram pagina. 


Marlon Bergmans heeft naast haar populaire Instagram, waar zij alles laat zien van fashion, interieur en lifestyle, ook een website waar zij blogt http://www.allinfashionmusthaves.com Naast het bloggen is zij ook personal shopper (haar kledingstijl is echt geweldig, te zien op Instagram)! Haar Instagram post zijn tot in de puntjes ingedeeld en de kleuren komen per reeks precies met elkaar overeen. I love it! 


Naast het vele reizen wat Jay Good aka JKMG doet, is zij totaly in de fashion. Dit laat zij duidelijk zien op haar Instagram feed. Ook weet zij dit heel goed te combineren met de kleuren en de overloop hiervan. En als je van dansen houd, dan vind je hier heel veel over terug op haar Instagram! 


Glambeautymel volg ik al een tijdje omdat zij alle make-up laat zien wat Catrice. Zij neemt je mee in alle soorten make-up en post hier ook foto's van haar. Het geeft mij dan ook de inspiratie om eens een keer wat anders te doen met mijn make-up. 


Iemand die ik ook graag volg is timetravelwithrachel! Zij laat je alles zien van beauty, fashion en reizen. Maar ook haar dagelijkse bezigheden zijn te volgen. Neem ook eens een kijkje op haar YouTube kanaal. Deze staat boordevol leuke dingen en is anders dan anders. Veel kijk plezier! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.