Geen vakantie? Met deze tips creëer jij een vakantie gevoel!

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 13:31

Een vakantie boeken ziet er voor dit jaar somber uit. Het Corona virus heeft voor ons allen de zomer behoorlijk beperkt. Vele vluchten zijn geannuleerd, vakanties die niet doorgaan of een leuke City trip waar je al zolang naar uit keek. Met een beetje geluk kan je tussendoor ergens op vakantie maar het blijft een risico. Dan maar een vakantie in eigen land. In deze blog neem ik je mee boordevol ideeën om toch dat vakantie gevoel te creëren! 


Een rondvaart door Amsterdam! Je kunt de hoofdstad van Nederland per boot verkennen. Je ziet van alles! De historische parels van de stad en spectaculaire bezienswaardigheden. Gezellig met een hapje en drankje erbij en je geniet enorm!


Het Safaripark Beekse Bergen moet je ooit eens bezocht hebben. Je rijdt met je eigen auto door het park heen en ziet tot ruim 1400 verschillende (wilde) dieren. Ook is het mogelijk om op een boot te stappen voor een tocht over het water.


Als je van wat meer activiteiten houdt kun je richting Garderen gaan. Daar vind je midden in de veluwe het hoogste en veiligste klimbos van de regio! Uiteraard is dit veilig, door het gebruik van een zekersysteem. Een aanrader is de fun parcours!


Ben jij gek op het bezoeken van het Museum? Bezoek dan de website van Ardoer. Alle musea door heel Nederland staan daar vermeldt. 


Batavia stad is de stad om te winkelen voor Fashion outlet! Naast fashion biedt Batavia stad jou ook food en events. Gezellig een dagje uit met je vrienden(nen) en/of familie. 


We mogen weer zwemmen! Wel geldt er in iedere zwembad regels waar jij je uiteraard aan dient te houden. Benieuwd welke zwembad open is bij jou in de buurt? Bezoek dan de website van Leuke Uitjes


Ga overnachten in de Preston Palace waar jij je zeker niet verveeld! Een all-inclusive Family Resort, eten en drinken, een zwembad, een indoor kermis, een bowlingbaan, samen biljarten of midgetgolf spelen, de bioscoop en een heerlijke Wellness!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.